Uw instructeurs

Michel Lefebre is de chief-instructor bij Raceschool.be. Hij is op jonge leeftijd begonnen als rallypiloot en heeft daar een heel palmares bij elkaar gereden met een mooi arsenaal aan overwinningen en ereplaatsen.race beginners 2
In het begin van de jaren negentig kwam hij door het lot terecht bij eranracing (voorloper van skylimitevents). Hij heeft daar een doorgedreven circuitopleiding gekregen van Erik Bruynoghe en Andy Jaenen en werd toen ingewijd in de kunst van het lesgeven op het circuit.
Dankzij die kennis is hij fabriekspiloot kunnen worden en heeft hij een mooi aantal klasse overwinningen bij elkaar gereden op nationale en internationale circuits.
Daarnaast hebben wij nog een team van instructeurs die we zelf hebben opgeleid en die klassekampioen van België zijn geworden in verschillende disciplines. Dankzij onze verregaande begeleiding hebben ook zij de kunst van het lesgeven onder de knie gekregen.